divendres, 22 de maig del 2009


Que no us enganyin! Els tres reis arriben amb el bon temps, són tots blancs i no vénen d'Orient: arriben de Rueda, Sevilla i el Penedès!

Us proposem tres vins blancs, ideals per prendre ben fresquets en aquests dies en què la temperatura s'enfila termòmetre amunt: Gessamí, Ocnos i El Perro Verde.

El Perro Verde és un vi blanc sense criança de color groc pàl·lid, amb aromes de fruita verda, lleuger, suau i molt indicat per als dies de calor. Combina molt bé amb amanides i formatges. 100% Verdejo,  D.O. Rueda. PVP: 8,65 €.

Ocnos arriba des de la bodega Colonias de Galeón (vins tranquils i ecològics). Es tracta d'un blanc amb criança, de color groc amb espurnes daurades, i notes de fruita madura i fulles de tè. Té una gran estructura en boca, amb bon recorregut i un final llarg i persistent, que el converteixen en l'acompanyant ideal per a peixos, formatges i algunes carns. 100% Chardonnay fermentant en barrica. D.O. Vino de la Tierra Sierra Norte de Sevilla. PVP: 12 €. 

Gramona Gessamí és un blanc sense criança de color groc palla metà·lic amb reflexos verdosos i aromes a fruita madura i florals, amb lleugers tocs cítrics. És un vi força lleuger que entra molt bé amb peixos, formatges i foies. Varietals: Muscat d'Alexandria, Muscat de Frontignan, Sauvignon Blanc i Gewürztraminer. D.O. Penedès. PVP: 9,10 €.


No deixeu passar l'oportunitat d'endur-vos un dels tres reis (o dos, o els tres...) a casa! 

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada