dijous, 10 de setembre de 2009

Per saber més sobre la cervesa...


Us agradaria conéixer la importància històrica que té la cervesa? Saber quines són les diferents famílies de cervesa del món? Tenir algunes nocions sobre com servir, degustar i acompanyar la birra? Aquesta és la vostra oportunitat! Els amics de Birrart(l'empresa que fabrica artesanalment la Moska de Girona), juntament amb el Parc Cafè i Cerveart, han organitzat un Seminari d'iniciació al tast de cervesa. Serà el 24 de setembre a 2/4 de 8 del vespre. Al llarg d'unes tres hores, a més dels aspectes anteriors, podreu fer un tast d'una mostra de cinc cerveses: de fermentació espontània belga (Gueuze o cervesa de fruita), cervesa de blat alemanya (weizenbier), pilsen txeca, Ale britànica i Trappista belga. I no us preocupeu per si teniu l'estómac buit: hi haurà tast de pans després de cada cata!

Aquest seminari és ideal per a no iniciats, totes les persones que demanen "una canya" o "una birra" sense especificar res més, aficionats que vulguin ampliar coneixements, tothom que tingui inquietuds cerveseres i també per a curiosos. Abstemis, millor que ho deixeu per un altre dia!

El preu del seminari és de 27 euros i, a més dels coneixements que adquirireu, us endureu a casa un diploma...

Podeu inscriure-us al Parc Cafè (que és on es farà el seminari. El Parc Cafè està al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, al número 15 del carrer Pic de Peguera de Girona) o bé trucant al 972 18 32 05.

Salut... i que ho disfruteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada