dimarts, 10 de novembre de 2009

Art fet amb material reciclat


Què farieu amb un grapat de cartrons d'ous, uns quants escuradents, paper de diari, pintura i una brotxa de maquillatge? Segurament, no massa res. Però això és perquè no sou la Susanna Soler ni l'Andrés Martín, un parell d'artistes del reciclatge que es fan dir SAK. A partir de materials que la gent ha llençat als contenidors, ells creen escultures i ninots. Des de vampirs addictes a un gas misteriós fins a flors gegants, passant per mussols engabiats, mosquits gegants, mosques per lluir com si fossin agulles de pit o, fins i tot, un fanal que podria il·luminar els carrers emboirats de Londres.

L'any passat, SAK ja va presentar a La Bodega les seves creacions, en una de les exposicions més comentades de les que hem tingut fins ara. Fins al 30 de novembre, podeu admirar les seves noves creacions, peces sorprenents que barregen l’humor amb la imaginació i les ganes de demostrar que els materials que rebutgem amaguen moltes sorpreses si se saben buscar bé…

A partir de materials tan quotidians com cartrons d’ous, filferro, escuradents, llana, brotxes de maquillatge o paper de diari, SAK construeix mussols engabiats, mosquits gegants, ocells que es converteixen en caixes, flors gegants, façanes de bars imaginaris o, fins i tot, un fanal que podria il·luminar els carrers emboirats de Londres.

Disfruteu-la amb una bona copa de vi. Salut!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada