dilluns, 14 de desembre de 2009

Aquest Nadal... beu caves solidaris!


El prestigiós restaurant El Celler de Can Roca ha acollit la presentació a Girona del projecte "5 caves per 5 projectes solidaris", en el qual La Bodega s'hi ha implicat activament. Es tracta d'una iniciativa de Cava Berdié que, en aquesta ocasió, va comptar també amb la inestimable col·laboració del Celler de Can Roca (que recentment ha aconseguit la tercera estrella Michelin) i, sobretot, del seu sommelier, Josep Roca.

A través d'aquest projecte, Cava Berdié destina el 7% dels beneficis obtinguts per cadascun dels seus cinc caves a una ONG diferent. Així, Cava Berdié Brut Nature s'implica amb el projecte Ecologia a través de la Fundació Terra, que vol disminuir les emissions de CO2 mitjançant l'ús sde cuines que utilitzin energies renovables; el Cava Berdié Brut Rupestre dóna suport al projecte Humanitat gràcies a Ágrica Digna, que promou projectes de desenvolupament a l'Àfrica Subsahariana; el projecte Cultura compta amb la implicaciól del Cava Berdié Brut Rosè, que dóna el 7% dels beneficis a La Casa Amarilla, que vol ajudar a recuperar el Cine Teatre Avenida de l'Argentina, en el marc d'un projecte de cooperació entre Catalunya i Amèrica Llatina; Intermón-Oxfam posa cara al projecte Tercer Món amb l'ajuda del Cava Berdié Reserva Brut Nature, que servirà per reconstruir cases i camps de les persones que van ser expulsades del Sudan durant la guerra que va assolar el país; i, finalment, part del beneficis obtinguts amb la venda del Cava Berdié Gran Reserva Brut Nature aniran destinats al projecte Gent Gran a través dels Amics de la Gent Gran, una ONG que lluita contra la soledat que pateixen molts avis i àvies a la nostra societat.

A la Bodega podreu trobar totes les varietats de caves Berdié, que es poden adquirir individualment o en caixes de sis unitats. Si aquest Nadal voleu brindar amb un bon cava i, alhora, sentir-vos solidaris... ja sabeu com fer-ho!

Salut, i molt bones festes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada