dijous, 26 d’agost de 2010

Tornem a treure els fogons al carrer!


Torna la Jornada de Cuina al Carrer a la Cort Reial i Rodalia! Després del gran èxit que va tenir la primera edició, que es va celebrar l’any passat, els membres de l’Associació de Veïns, Industrials i Comerciants de Cort Reial i Rodalies (Avicrof) ens tornem a posar les piles i aquest diumenge, 29 d’agost, els fogons tornen a sortir a l’exterior. Aquesta vegada, a més, s’hi han afegit dos establiments: enlloc de setze, serem divuit els que us oferirem tastets de menjar i beure a preus populars. I, com l’any passat, confiem convertir el barri vell en una festa gastronòmica, animada també per actuacions musicals en diferents punts.

La jornada –que vol promocionar la gran varietat de cuines que hi ha a la Cort Reial i carrers de la rodalia– començarà a partir de les vuit del vespre, i s’allargarà fins a la mitjanit. La zona estarà tallada al trànsit, de manera que podreu passejar tranquil·lament.

A més de La Bodega, a la Jornada de Cuina al Carrer hi trobareu les propostes del Draps, la Cocollona, el Vinil, l’Artusi, Cal Ros, el Divinum, el Taj Indian Restaurant, el Zanpanzar, l’Occi, la Creperie Bretonne, El Museu del Vi, la Pedra, el Vintage, l’Excalibur, Le Bistrot, el Kiwi, La Pedra i L'Angelot (que tot i que ha tencat, no s'ha volgut perdre aquesta cita).

No us ho perdeu! Si voleu veure el gran ambient que va haver-hi l’any passat, podeu fer-ho entrant al nostre facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada